MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

NADA U IZLEČENJE



 Dragi oče Gavrilo,
 
Hvala Vam za informacije o ponovnom uspostavljanju Duhovne tribine. Teme su veoma zanimljive i meni zaista potrebne, pa uvodni tekst kao i komentare čitam sa velikom pažnjom.
 
Želeo bih i da Vam se izvinim ako sam Vas prethodnih dana uznemiravao. Kao što sam Vam rekao, pre nepunih mesec dana imao sam infarkt, iako ranije nisam osećao neke posebne smetnje. Otpustili su me iz bolnice u Beogradu pre nekoliko dana uz komentar da je infarkt bio veliki, da mi srce trenutno radi sa oko 32 % snage i da bi bilo poželjno da dostigne rad sa 50% snage.
 
Kad verujući čovek tako nešto doživi, valjda je normalno da se pored lekarske terapije i Bogu obrati za pomoć. Iako sam mnogogrešan i nedostajan sluga Božiji, ipak se nadam da će mi pomoći da prevaziđem ove teškoće. Pošto sam već pre više godina pročitao knjigu  o čudima Presvete Bogorodice Lepavinske, a i čest sam posetilac Vašeg sajta,  osmelio sam se i Vama da se obratim za pomoć. Želeo sam da odmah i posetim Vaš manastir ali bi to trenutno bilo isuviše naporno putovanje. Ali čitajući knjigu i nova svedočanstva objavljena na sajtu, video sam da Vaša usrdna molitva ne pomaže samo onima koji su prisutni, nego i onima koji su, kao kapetanov sluga, daleko od manastira.
 
Znam da Vam se mnogi obraćaju sa ovakvim i sličnim molbama i da je veoma teško svima izići u susret. Sama spoznaja da imamo kome da se obratimo je već velika uteha. U svakom slučaju, mnogo Vam hvala za razumevanje i pomoć. 
 
Koliko budem u mogućnosti posećivaću Vašu duhovnu tribinu i sajt Manastira Lepavina. Vama i bratstvu manastira i svima Vašima želim svako dobro od Gospoda Boga i Presvete Bogorodice!
 
S Bogom,
Dušan Milosavljević 
14.04.2010. 

Pročitano: 7201 puta