MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA VIDEO PRILOG SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU (CCCLXXXVI)



INTERVJU SA OCEM GAVRILOM NA TELEVIZIJI RTRS
(Javljanje putem Skajpa u Jutarnji program na Veliku subotu)



o.Gavrilo Kada je 1984. godine došao u manastir Lepavina, otac Gavrilo privukao je mnoge vjerne duše, naročito posljednjih 20 godina u manastir Lepavina dolazi na desetine hiljada kako iz Republike Srpske tako i iz drugih država. Na sajtu www.manasir-lepavina.org možete pronaći dosta informacija o manastirskim izdanjima, o ocu Gavrilu kao i o komentarima koji su mu uputili i priznali vjernici. U nastavku sledi kratka priča o ocu Gavrilu.

NASTAVAK >>> http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=5496

o.Gavrilo NAPOMENA: Svaki komentar koji se ne bude odnosio na postavljenu fotografiju biće obrisan. Takođe, molim Vas da ne kopirate druge tekstove i onda ih stavljate u komentare, nego svojim rečima – svako za sebe, bez diskusije sa drugim komentatorima i iznošenja kritika na račun drugih - napišite svoj komentar. Izbegavajte i postavljanja linkova na razne klipove sa You Tubea.

Svako ko bude vređao ili širio mržnju na verskoj, nacionalnoj osnovi biće udaljen i banovan. "Svoje čuvaj tuđe poštuj"

Ovde je mesto samo za komentare na postavljen tekst. Molim Vas da poštujete ovu napomenu.

o.Gavrilo Zamolio bih vas da komentare ne pišete velikim, nego malim slovima.



Gordana Rodic-Prpos
hvala vam oce Gavrilo sto ste ponovo objavili ovj sazet i poucan intervju za one koji ga mozda nisu odslusali neka nam bude dusekoristan da se sada u vrijeme posta okupimo u hramovima na molitvi i da se picestimo svetim tajnama Hristovim ...popravljajmo se jer se priblizi carstvo bozje..


Jovan Hrnjakovic
Lepa Vaskrsnja beseda oce Gavrilo greje dusu i ispunjava je radoscu, jeste kratka ali ima za svakoga po nesto da nauci + + +



Mirjana Jovicic
Divno oče Gavrilo, sa malo reči slušaoci su dobili suštinsku pouku za spasenje sebe i svojih bližnjih.



o.Gavrilo Sestra Mirjana može se i u malo reči mnogo reći ali zavisi i od onoga koji sluša koliko se vrednuje onoga od koga reči dolaze eto tu sam se potrudio to mi je prvi put ovako preko skajpa nastupio u javnost preko studio TV programa.


o.Gavrilo Nadam se da će biti još iznenađenja.



Biljana Ostojic
meni je žao što ovo ne mogu pogledati jer nemam instaliran fleš plejer,praštajte oče,Daće Bog da kad to namestim ovo i pogledam.



Jovan Hrnjakovic Daj Boze ovakvih iznenadjenja.
 

Pročitano: 3113 puta