MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA FOTOGRAFIJE SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU (CCCXCIV)



USVOJEN MLADIĆ PRONAŠAO MAJKU NA FEJSBUKU


o.Gavrilo Danijel Iv, koji je kao beba bio dat na usvajanje, mislio je da nikada neće saznati ko je njegova prava majka.

Međutim, društvena mreža Fejsbuk pomogla je da se ispuni jedan divan san. Danijel i njegova majka ponovo su zajedno posle 20 godina.

"Uvek sam mislio da Fejsbuk služi da pronađeš stare prijatelje iz škole, da se malo nasmeješ i našališ. Ali mene je Fejsbuk spojio sa osobom za koju sam mislio da sam je zauvek izgubio - mojom mamom", rekao je Danijel.

Danijel je znao da je usvojen ali je mislio da je nemoguće da pronađe svoju porodicu. Bio je na tragu nakon što se u bolnici slučajno sreo sa medicinskom sestrom koja je prisustvovala njegovom rođenju.

Ona se svega setila kada je u kartonu videla njegovo prezime. U to vreme je bila početnica i prvi put je tada prisustvovala usvajanju u bolnici i kaže da joj se to zauvek urezalo u pamćenje.

"Moja mama je htela da me zadrži ali je imala samo 18 godina, a već je imala bebu i o meni nije mogla da vodi računa kako je trebalo", nastavlja Danijel svoju priču.

Prošao je kroz dokumentaciju o svom usvajanju nakon čega je ukucao njeno ime na Fejsbuku i dobio je samo jedan pogodak.
Ketrin Gaunt

"Bez razmišljanja o tome šta bih rekao, ja sam joj poslao poruku. Poruka je glasila: `Izvinjavam se što je ovako iznenada i niotkuda, ali ja mislim da ste vi moja mama. Zanima me da li me sećate`.

Posle tri dana sam dobio poruku. Kada sam pročitao: "Dragi moj sine", počeo sam da plačem".

Danijelova majka Ketrin Gaunt (40) koja i dalje živi u Česterfildu, sada je udata i ima troje dece.

"U mojoj glavi Danijel je i dalje bio beba koju sam predala. Samo sam želela da zagrlim malog dečaka za kojim sam čeznula toliko dugo. Sreli su se sledećeg dana i ona ga ja upoznala sa ostatkom porodice uključujući i brata Adama (24).

"Danije i Adam jako liče. Puno imam da zahvalim Fejsbuku, jer su mi oni vratili moju bebu", rekla je Ketrin.

M.J. - 01.08.2011
http://www.blic.rs/Vesti/S​vet/269052/Usvojeni-mladic​-pronasao-majku-na-Fejsbuk​u

o.Gavrilo Zamolio bih vas da komentare ne pišete velikim, nego malim slovima.



Lenka Bilanovic Sukurma Bogu hvala



Veka Crnjanski O,Bože!Kako je ovo potresno i istovremeno divno....majka koja je decenijama tiho patila bez svog sina, i sin koji je samo kratko napiso svojoj majci :...."Da li me se sećate?" Naravno,da se seća...Majka svoje čedo nikada ne može da zaboravi...Kakvom snažnom ljubavlju majka voli svoje dete i kako samo pati kada dete nije uz nju..Hvala Bogu da su sada zajedno!


Marija Sovilj divna i dirljiva zivotna prica, ptavi primer kako fb moze biti i na korist, samo zavisi sta ljudi traze jer to i obicno nadju.



Dusica Stojanovic Hvala Bogu.



Goran Matic
hvala Bogu



Janko Mihajlovic Bog je velik' i cudni su putevi Gospodnji.......sve je po promislu Njegovom.....Slava Gospodu.....Nada



Zorica Radojicic Bogu hvala!



Drago Savcic
slava Bogu ,što je čovjeku nemoguće Bogu je moguće .fejzbuk je samo srestvo za posredovanje ,naravno korisno u ovom slučaju



Dunja Neda
Bogu hvala! U Gospoda se uzdamo i On je jedini koji može sve da uradi po milosti i volji svojoj za verne svoje.Amin!



Ljubica Mojsilovic
Bozija je to volja i milost bila! Slava Bogu!



Stana Meseldzija Hvala milom Bogu za sve! Kako je internet i fejsbuk ovdje na veliko dobro i poslužio-na veliku radost za majku i dete da se opet vide i pronađu.



Sladjana Brnjilovic
Slava Bogu oce Gavrilo srecna sam i da bog da da se za sve godine nadoknadi ljubav koja je nadjena,kako utesiti cedo koje tek treba da zna da nikad nece upoznati majku jer je bozja volja .
 

 

Pročitano: 3355 puta