MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA POSTAVLJENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU (CDIX)





ČUDOTVORNA IKONA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE istaknuta je na BARIKADI
da zaštiti rod SRPSKI-METOHIJSKI i ALBANSKI od svake nedaće i stradanja,
da bude mir i sloga među narodima koji žive na KOSOVU I METOHIJI.


Sanja Vujovic
Presveta Vladicice nasa ,spasi .



Mladenka Dragutinović
Presveta Bogorodice spasi nas ikonom svojom Lepavinskom



o.Gavrilo
ISTAKNUTA NA BARIKADE



Aleksandra Vučić Kojić
Presveta Bogorodice Lepavinska spasi...



Violeta Angelovska
Presvetata Secarica da gi zeme pod svojot pokrov nasite braka i sestri na Kosovo.



Saša Lazić
Ovo je nevjerojatna vijest, zaštitnica naša kroz povijest uvijek spašavala i bolju zaštitu na barikadu nisu mogli staviti...



Milanka Pandurevic
Presveta Bogorodice moli Gospoda Isusa Hrista Sina Bozijeg za Mir i Slogu medju svim narodima na Kosovu......



Svjetlana Vukovic
Presveta Bogorodice spasi nas,moli Gospoda za nas gresne da sacuva nasu bracu i nase KOSOVO



Natasa Nada Marjanovic Djuricic
BOGORODICE DJEVO
Raduj se Blagodatna Marijo,Gospod je s Tobom,blagosovena si Ti medju zenama,blagosloven je plod utrobe tvoje,jer si rodila Spasitelja dusa nasih.


Nada Petrovic
Blagojevic pompzi nam majko presveta



Đenđika Popovic
Molimo te daj Mir među svim ljudima...



Dusan Milosavljevic
Presveta Bogorodice spasi nas!



Dunja Neda
Presveta Vladičice naša spasi sav čestiti narod svoj.Amin! Bože daj!



Sladjana Brnjilovic
Presveta majko cuvaj nas i spasi kosovo nase.



Zorica Radojicic
Presveta Vladicice nasa,pomiluj i spasi nas gresne,a najvise sacuvaj nas narod na Kosovu i Metohiji



Milena Puaca
Carice Nebeska moli Boga za nas narod na Kosovu i Metohiji,zastiti ga pokrovom svojom od svakog zla .



Mira Janjic
Bogorodice djevo , raduj se Blagodatna Marijo , Gospod je s Tobom. blagoslovena si Ti medju zenama , i blagosloven je plod utrobe Tvoje , jer si rodila Spasitelja dusa nasih



Ksenofont Decanac E moj oče Gavrilo, prevrću se naši stari u grobu. Pa zar su oni tako pisali, da se Bogorodica moli za Turke i Arnaute? Valjda nas žitija svetih uči da su se ikone nosile da se Agarjani rastjeraju sa zauzetih teritorija i zemalja. Ali, valjda smo mi danas neki novi Srbi, mi se za Arnaute molimo da što bolje napreduju!!!!


Ivan Dabižljević
Molimo se za našu braću na Kosovu da im Bog pomogne u ovoj velikoj nevolji. Presveta Bogorodice, spasi nas!



Nebojša Mitrić
pomaze Bog, Presveta Bogorice spasi srpski narod ,daj nam mira ,sloge, ljubavi i srece u zivotu



Kaja Bozovic
otvori nam dveri milosrdja, blagoslovena Bogorodice, da ne propadnemo mi, koji se u Tebe nadamo, nego da se Tobom izbavimo od beda: jer si Ti spasenje roda hrisjcanskoga.



Svetlana Ležaić
‎...Moli se Djevo i sada da sav narod ne strada!



Cvija Simić Milićević
Presveta Bogorodice Lepavinska pomozi i spasi našu braću na Kosovu i Metohiji



NemanjaiDanijela Mladenovic
Presveta Bogorodice, Vladicice, moli Sina Svoga i Boga Naseg da ne gleda na sagresenja nasa, vec da nas pomiluje kao Blag i Covekoljubiv.



Spomenka Sladoje Petrovic
Divna zastita za sve ljude na Kosovu. Bogorodice Lepavinska moli Hrista Boga, sina svoga, da zastiti i spasi ljudski rod od propasti!



Anastasija Dragana Dobra Majko, dobroga Cara, prečista i blagoslovena Bogorodice Marija, milost Sina Tvoga i Boga našeg izlij na moju strasnu dušu, i molitvama svojim uputi me na dela dobra, da ostalo vreme života svoga, provedem bez poroka i Tobom Raj nađem, Bogorodice Djevo, jedina čista i blagoslovena.


Tijanabgd Tijana
Molitva za pomirenje onih koji su u zavadi ili neprijateljstvu

Vladiko, Čovekoljupče, Care vekova i dobara Darovatelju, Koji si neprijateljstva pregradu razorio i mir podao rodu ljudskome, daruj i sada mir slugama Svojim (imena): ukoreni u njih strah Svoj i međusobnu ljubav utvrdi, ugasi svaku raspru, otkloni od njih sve sablažnjive nesuglasice. Jer Ti jesi Mir naš i Tebi slavu uznosimo, Ocu i Sinu i Duhu Svetome, sada i svagda i u vekove vekova. Amin.

Veselko Boroja Majko Božija spasi nas grešne,odbacismo Gospoda a uhvatismo se u kozaračko sa svojim dželatima.Zaboravismo Tebe,zaboravismo naše mučenike i evo više od pola veka klanjamo se idolima.Ali dok god stradamo od otpadničkog zapada,imamo šanse da se spasemo.


Vikorija Viki
Molitva angelu čuvaru

Angele Hristov, čuvaru moj Sveti, i pokrovitelju duše i tela moga, sve mi oprosti što god sagreših u današnjem danu, i od svakog lukavstva neprijateljskog mi protivnika izbavi me, da ne bi nikakvim grehom razgnevio Boga svoga, no moli se za mene grešnog i nedostojnog slugu, da me pokažeš dostojna dobrote i milosti Svete Trojice, i Majke Gospoda moga Isusa Hrista, i svih Svetih! Amin.

Suzana Despotovic Spasi Gospode ljude svoje i blagoslovi nasledstvo tvoje, pobedu nad protivnicima darujuci i krstom svojim cuvajuci mnogostradalni narod nas. Amin.



Dragan Dakić
Brojna su čudesa tvoja Bogorodice projavljena kroz ikone tvoje na mjestima stradanja i opasnosti. U tvoju se pomoć i mi uzdamo



Velibor Dragutinović Vladičice Presveta, spasi nas!



Mladenka Dragutinović O MAJKO BOŽIJA, POMOĆI I ZAŠTITO NAŠA, BUDI IZBAVITELjKA NAŠA, U TEBE SE NADAM I UVEK IZ SVE DUŠE TE PRIZIVAM: SMILUJ SE I POMOZI, SAŽALI SE I IZBAVI, PRIKLONI UHO TVOJE I PRIMI NAŠE SUZNE I ŽALOSNE MOLITVE, I AKO HOĆEŠ USPOKOJ NAS I OBRADUJ, NAS KOJI IMAMO LjUBAV PREMA TVOME BESPOČETNOM SINU I BOGU NAŠEM


Vesna Jovanovic
Presveta Bogorodice, sačuvaj i spasi srpski narod!



Stana Meseldzija
Presveta Bogorodice spasi nas! Sačuvaj i spasi narod sav od svakog zla i nevolje, narod Kosova i Metohije sačuvaj svakog zla i mir da se sačuva i sloga! Nadam se u Boga uzdam se milog da se mir sačuva i narod spasi.Amin!


Jelena Gostic
BOGORODICE DJEVO RADUJ SJAJ BLAGODATNA MARIJO GOSPOD JE STOBOM BLAGOSLOVENA SI TI MEDJU ZENAMA I BLAGOSLOVENI JE PLOD UTROBE TVOJE JER SI RODILA SPASITELJA DUSAMA NASIM:AMIN


Vid Knezevic Presveta Bogorodice spasi nas gresni narod.



Milan Rakovic da zaštiti rod SRPSKI-METOHIJSKI i ALBANSKI od svake nedaće i stradanja, da bude mir i sloga među narodima koji žive na KOSOVU I METOHIJI
da li ste svesni oce sta pisete???


Natasa Ilic Milovac
Presveta Majko Bozja Lepavinska spasi nas, pomiluj nas gresne i sacuvaj nas. Pokrovom svojim zastiti bracu na Kosovu i Metohiji, svetinje nase, zemlju nasu. Daj nam snagu da izdrzimo sve sto nam je namenjeno, mudrost da odaberemo prave reci i dela i spasi nas daljeg stradanja. Moli Boga za nas i nasu bracu i za neprijatelje nase da i oni vide i cuju Boga. Gospode Isuse Hriste, Sine Bozji pomiluj nas gresne!

 
Milena Puaca Ti Mati Boga nasega koja otvaras prozor u pravoslavni svijet,otkravi srca zaledjena,ukloni trnje iz srca njihova,skini okolpe oko glave koji im nedozvaljavaju da vide sve oko sebe,umjesto leda usadi iskricu ljuvbavi u njihova srce i prenesi molitve Sinu svom Hristu da rasplamasa vatru ljubavi Hristove ,da kleknu i spoznaju ljepotu pokajanja i zivot u radosti sa Hristom, da bi svi zivjeli u miru ,trpljenju,ljubavi bez strasti ,gordosti...Amin,Amin,Amin.
 

Pročitano: 5239 puta