MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU (CDXLXXIX)



PRAVOSLAVNI MOLITVENIK ZA iPhone i Android

o.Gavrilo Objavljena je nova aplikacija Pravoslavni molitvenik za iPhone i Android. Aplikacija je dostupna na AppStore i Android Market (pod ključnim rečima Molitvenik pravoslavni) i potpuno je besplatna. Trenutno su za preuzimanje i korišćenje dostupne obe verzije:

za Android: https://market.android.com/details?id=com.onair.prayerbook.

za iPhone: http://itunes.apple.com/ru/app//id490601793.

Novu aplikaciju stvorio je tim programera uz pomoć portala www.pravoslavie.ru.

Izvor: http://www.spc.rs/sr/pravoslavni_molitvenik_za_iphone_android

Dimitrije Komadara Pomaze Bog oce !Blagoslovite ! Oprostite ,ali meni je malo nesvatljivo i nepojmljivo da ja uzmem telefon u ruke i stanem ispred ikona i pocnem da citam molitve iz mobilnog tel. Prastajte i pomjanite...!



Spejs Nigrutin
Dimitrije, možda su isto tako mislili kad se prešlo s glinenih pločica na papirus.



Neki Tamo
mislim da je to buducnost sad. http://www.facebook.com/pages/Servis-Kompjutera-WIEN/331890863490723



o.Gavrilo A, šta misliš brate Dimitrije za one nepokretne koji leže u krevetu ili za one koji su nemi i nemogu da izgovore ni reč na glas a čuju izgovorene reči i još da ne nabrajamo....



Milenko Puzigaca- Puza
Pomaze Bog oče! Kad kliknem na ovaj link za iphone, prijavljuje mi da ova aplikacija ne postoji na app store-u. Volio bih da je skinem al ne znam kako? Pozdrav iz Prijedora RS



Jelena Kovac Pozdravljam ideju. Gde god da je čovek, a da mu nije dostupan kućni molitvenik ima ga u telefonu. Sve na slavu Boziju, pa i telefon nek bude.



Milla Varga
SLAVA BOGU samo nek je molitvenik dostupan svima i na svaki moguci nacin.



Sasa Stulic
Hvala Oce,skinuo sam upravo..Funlkcionise.



o.Gavrilo Odlično brate Saša



Zorana Pinxie
Moj najomiljeniji, najdivniji Otac Gavrilo, koji nadje nacina da siri i propoveda pravoslavlje, kroz sve vidove tehnike, sajtova i svega dostupnog. Koji nadje nacina da posluzi najlepsi, najdivniji,najsladji rucak posle molebana. E, da je jos malo vise nama gresnima takvih Otaca. Slava Bogu da imamo divnog predivnog Oca nam Gavrila na mnogaja leta! Mir Vam i milost od Boga +++


Radenko Petkovic
Hvala oče



Nenad Badovinac brate Milenko, najlakše će biti da na Market ikonici koju imaš na svom iPhone uređaju jednostavno u Search polje upišeš: PRAVOSLAVNI MOLITVENIK.. postoji verzija na srpskom koju je napisao g.Mirko Martinović. Nju možeš besplatno da instaliraš.

Isto tako za Android i iPhone postoje i Pravoslani kalendari, ali verzija je trenutno samo na Engleskom.. Mozda se mi organiziramo pa napravimo verziju na Srpskom..

Aleksandar Tintor pomaže Bog oče Gavrilo kako vas služi zdravlje ja sam aleksandar iz borova volio bi svama stupit u kontak jer u zadnje vreme imam problema sa zdravljem pa bih vas molio da se pomolite za mene



Dragana Stojanovic Lepo iznenadjenje.Molitvoslov za poneti.Da bude na korist onima koji mogu sebi da priuste.



Abdul-Rahman Batata
aplikacija je besplatna.
http://www.pouke.org/forum/topic/16698-православни-молитвеник-за-iphone-и-android-на-руском-језику/


NemanjaiDanijela Mladenovic
Odlična kombinacija i sa slušalicama.



Sasa Pavlovic
Hvala Oce,umesto da se igraju igrice za vreme pauze moze da se procita i koja molitva...
 




Natasa Ilic Milovac Sjajno Oce. Pa Vi ste toliko ispred mene u koriscenju tehnike. Slava Bogu. Hvala Vam Oce.



Dunja Neda
Blagodarim oče Gavrilo.Mnogo ćemo mi toga naučiti uz Vas,Bogu hvala i Prečasnoj Majci.Svako Vam dobro od Gospoda,Oče!Amin!Bože daj!



Stana Meseldzija
Pomaže Bog oče dragi Gavrilo, Vi zaista sve tako brzo i napredno na polju savremene tehnike usvajate i sve nas poučavate-Čestitam i hvala za sve! Neka Vas Bog i Presveta Bogorodica čuvaju.Amin!



Srecko Urosevic
Instalirano! Predlažemo administraciji sajta pravoslavie.ru. da za svoju verziju na srpskom učine jedan mali dodatni napor i da na andriod market kao i ajfon postave i verziju molitvenika i na srpskom. Još jednom slava Bogu i hvala administratorima stranice Oca Gavrila kome želimo uspešno okrepljenje u banji, a ponajviše da ga Bog Svojom blagodaću učvrsti i ukrepi za nove podvige.


Bojana Srbljak
Ovo je odlično. Crkva uči da koristi savremene tehnologije i da svoju jevanđeljsku poruku deli sa celim svetom. Verujem da će ova novina naići na odobravanje i da će ljudi u njoj prepoznati samo duhovnu korist i praktičnost!



 

Pročitano: 5158 puta