MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

NAJNOVIJE SVEDOČANSTVO O ČUDIMA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE



o.Gavrilo
Želim da podijelim sa Vama ono što se dogodilo u mom domu.

Jedne večeri, moja majka je jela slatkiš (čokoladnu pločicu), zalogaj joj je otišao na stranu i ostala je bez daha. Trudila se da udahne vazduh, ali od tog zalogaja koji joj se popriječio u grlu nije uspijevala. Pokušavala je da ga iskašlje, ali je sve više ostajala bez vazduha. Ne znam da li bi ostala u životu, ali (ja) sam u tom trenutku pomislila da joj Bog i Majka Božja mogu pomoći i spasiti je. U glavu mi je došlo da uzmem ikonicu Majke Božje Lepavinske i da je prinesem svojoj majci. Ne sjećam se tačno kako, ali ona je došla do zraka. Sigurna sam da su joj Bog i Majka Božja darovali da nastavi život.

Pomogli su nam osvećeno ulje i osvećena voda iz manastira Lepavina u izlječenju od alergije, za prestanak bolova… Mojoj sestri se stabilizovao rad srca, jer se pomazivala osvećenim uljem Majke Božje Lepavinske.

Hvala Bogu i Majci Božjoj za sve i za svakodnevna izbavljenja.

Gorana V.
31. 3. 2013.

Tanja Tesovic
VELIKI JE GOSPOD !
Mira Lovreković
To se meni dogodilo prošle noći ...bila sam sama, u snu je nastupilo gušenje, nisam mogla do zraka...sekunde su odlučivale...ali u mojoj sobi je uvjek ikonica presvete Bogorodice Lepavinske, kao i velika slika oca Gavrila...Iako sam daleko od njih...ja znam da sam pod stalnom zaštitom Bogorodice Lepavinske...UMIRANJE OD GUŠENJA JE NAJVJEROJATNIJE NAJGORE UMIRANJE...pomislila sam na Gospodina i uspjela udahnuti milimetar zraka...pa još...pa još...bila sam mokra kao krpa...ZNAM DA ME JE NETKO ĆUVAO...bila je to sveta Bogorodica Lepavinska....inače vam sada ovo nebi pisala... HVALA JOJ I SLAVA .....
Aleksandra Dragutinović
hvala vam puno oce!
Dragana Maaß
Slava bogu
Nenad Badovinac
Kako je smrt blizu čovjeka.. doista smo bespomoćni cak i od najsitnijih djelića čokolade možemo da poginemo.. mi živimo uz pomoć blagodati Bozije, da Nje nema odavno bi nas poubijali djelići čokolade ili slično..
NemanjaiDanijela Mladenovic
Oče, kako je moguće doći do svetog ulja iz Lepavinskog manastira? Sem da se dođe tamo lično, mada bismo to najviše želeli.
Vladislava Vasic Thiel
Presveta Bogorodice Lepavinska hvala Tebi za mnoga čuda koja se svakoga časa dešavaju a nama su poznata samo poneka, hvala Ti za molitve Tvoje koje za nas, pred Gospodom našim i Sinom Tvojim danonoćno moliš i suze prolijevaš, hvala Ti što nas pokrovom svojim pokrivaš i štitis od svakoga zla. Molim ti se Blaga Mati, Blagog Hrista budi uvijek uz nas. Amin.
Nemanja Petrović
Moja Zastitnica!!! SLAVA JOJ!!!
Ljubo-Jadranka Ćosić
presveta Bogorodice majko Bozija Lepavinska spasi nas
Dragana Berak
Slava, hvala i milost Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj...
Stana Vujinovic
Ja sam 2011 sa Ocem Gavrilom putem telefona pokusala razgovarati o svom problemu,samo sam uspjela reci da imam problem a nisam ni rekla o cemu se radi,on je meni u sekundi dao odgovor.U dvije recenice mi je rekao sta trebam uraditi i sta me ceka.Evo 12 godina njegove rijeci mi odzvanjaju u glavi i samu sebe krivim sto ga nisam poslusala.Nisam uradila kako me je posavjetovao i citav zivot cu zaliti zbog toga...To govori o NJegovoj velicini i moci......Kad sam god u prilici odem u Lepavinu...Da nam jos dugo pozivi i da se moli za nas ... a BOGORODICA LEPAVINSKA DA NAS STITI I CUVA SLAVA JOJ I MOLOST!!!!
Mladen Brankovic
ja vjerujem u boga i vjerovacu dok sam ziv
Sanja Misic
slava joj i milost..amin
Vladan Biljana Joksimovic
SLAVA JOJ I MILOST AMIN HVALA
Radmila Jovanovic
SLAVA JOJ I MILOST


(ova tema ima 7988 poseta)

Pročitano: 19477 puta