MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 35



Nakon što sam operirala karcinom dojke u veljaci ove godine i nakon što sam dobila dijagnozu koja nije baš bila obecavajuca i terapiju od 30 zracenja, Nolvadex 5 godina i 23 kemoterapije - u Manastiru Lepavina primila sam Gospino cudo koje želim podijeliti i svjedociti o njemu. I ne samo o njemu..... I moj slucaj pokazuje i dokazuje da je dragi Bog jedan i da smo mu svi isti.

Iako sam katolkinja dolazim cesto u Lepavinu i uvijek se tamo osjecam dobro došlo, ispunjeno i blagoslovljeno.

I nakon što sam vec prihvatila ovu dijagnozu i pomirila se s cinjenicom da moram proci 23 kemoterapije, da nema druge, bila sam na molitvi u Manastiru Lepavina jedne subote i prisustvovala svim obredima. Nisam molila za cudo, samo za milost da prihvatim bolest i da sam u stanju podnijeti strahotu lijecenja koje me ceka. Krhke sam grade i nije bio lak posao predamnom.

Isti tjedan nakon molitve, moj lijecnik je unatoc skepticizmu i oponiranju profesora s Medicinskog fakulteta i njegovom totalnom nijekanju mogucnosti pogreške u nalazu inzistirao na novom testiranju uzorka izvadenog tkiva. Prije testiranja meni i mom suprugu je rekao - nikad mi se to u trideset godina karijere nije dogodilo, al idemo probati... i nakon tjedan dana javlja da mu se prvi puta desilo i ne samo njemu nego i onkologu s Instituta za tumore u Zagrebu koji mi je prepisao tereapiju - da je nalaz koji je raden na Medicinskom fakultetu u Zagrebu bio nevjerodostojan, markeri neispravni i da je izostao faktor (Her 2 +++) koji je zahtijevao 23 kemoterapije!

Svi smo zanijemili, a ja sam svoje iskustvo u silnoj erupciji srece svjedocila svim svojim prijateljima. Što više reci osim neizmjerne zahvalnosti Gospi Lepavinskoj na primljenoj milosti. Svjedocim takoder da su moji prijatelji dobili dijete nakon 14 godina pokušaja i neuspjelih trudnoca, a prijateljica ne zna više nakon posjeta Lepavini za bubrežne probleme koji su je mucili godinama.

Gospo Lepavinska moli za nas!

VÐD, u Koprivnici, 17.4.2012.g.

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU

Zlatija Djukic Perisic
Gospod ima zadnju rec.
Zlatko Bardak
SLAVA BOGU AMIN+++
Dusica Zivojinovic
Presveta Bogorodice Lepavinska, moli se za nas i spasi nas +++
Svetlana Ležaić
Slava Bogu za sve! Hvala i slava Majci Božijoj!
Saša Lazić
Ne bitno je kojoj vjeroispovjesti se pripada kada smo svi stvoreni od jednog Boga i u manastiru Lepavini svi milost primaju u razini vjere...


(ova tema ima 5601 poseta)

Pročitano: 6733 puta