MANASTIR LEPAVINA - SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA

ČUDA PRESVETE BOGORODICE LEPAVINSKE:SVEDOČANSTVO 36



Pomaže Bog, poštovani Oce Gavrilo, osecam pre svega dužnost i potrebu da Vam se javim.Suprug i ja smo cetrnaest godina bili u braku bez dece. Lecili smo se i imali nekoliko neuspešnih vantelesnih oplodnji. Kada sam cula za ikonu Presvete Bogorodice Lepavinske, osetila sam neopisivu potrebu i želju da dodem u Vaš manastir i poklonim joj se, moleci je da usliši moje molitve, kao da sam osecala da samo ona može da mi pomogne. Tako je i bilo. Presveta Bogorodica mi je otvorila put da joj dodem i iskreno joj se pomolim, samo ona i ja znamo koliko sam suza prolila tog dana. Posle nekoliko meseci ostala sam u drugom stanju. Ne mogu Vam recima objasniti koliku smo srecu, radost a pre svega zahvalnost osecali moj suprug, naša porodica i ja.Trudnocu sam iznela bez problema, i rodila živu, zdravu i naprednu bebu (baš onakvu, kako sam joj se molila).

Krstili smo je kada je napunila šest nedelja, a to je bilo baš na Malu Gospojinu, kao što sam joj i obecala da cu uciniti. Naša Dunja sada ima cetrnaest meseci, veoma je dobro i milo dete i svi koji je vide kažu da je stvarno Božiji Dar. U našoj decijoj sobici, Bogu dragom hvala, stoji uramljena ikona Presvete Bogorodice Lepavinske, molimo joj se da nas cuva, a Dunja je kao i mi veoma voli, da je samo vidite sa kakvom je radošcu gleda. Ja sam se upravo vratila iz Lepavine. Bila sam da se poklonim dragoj Majci Lepavinskoj i da joj se zahvalim na velikoj milosti i radosti kojom nas je udostojila.

Hvala Dragom Bogu i Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj što je uslišila molitve naše i neka Vas cuva, a Vi nas, molim Vas, pomenite u molitvama Vašim.

Daliborka, Dušan i Dunja iz Vrbasa, Vojvodina
U Vrbasu, 24.10. 2012.g.

KOMENTARI NA POSTAVLjENE TEME SA PROFILA O.GAVRILA NA FEJSBUKU


Crni Punto
pomaže Sretno Vam OČE GAVRILO
Ljiljana Popović
Slava Gospodu za sve i Presvetoj Preblagoslovenoj Bogorodici.
Rada Jovičić
Sve čestitke !!!! Moram da kažem da je i nama pomogla majka Bogorodica i da dobijemo bebu i da porođaj prođe bez problema i da se rodi zdravo i normalno....Hvala i slava Gospodu i majci Bogorodici što su uz nas!!!!
Saša Lazić
Slava Gospodu i Presvetoj Bogorodici Lepavinskoj i ocu na molitvama hvala...
Dusanka Dujic Golijanin
Slava Gospodu i Presvetoj Bogorodici za sve dobro sto nam daruju
Srdjan Kozarev
slava Majcici Presvetoj nasoj Brzopomocnici
LJiljana Botić Vilotić
Blagoslovite,oče Gavrilo!Divna priča! Slava Tebi Gospode u vek vekova .Amin!
Iskra Rebac
Slava Ocu i Sinu i Svetome Duhu! Hvala Presveta Bogorodice sto si nam pomogla da moj sin progovori !
Dusica Zivojinovic
Slava i hvala Presvetoj Bogorodici, koja nas uvek pomaze, kada iskreno trazimo pomoc od Nje. Ona je Nezno milostiva majka, nezno milostivog Boga, i svako dobro i pomoci i spasenje pocinje prvo od Nje, Presvete Bogorodice, zato treba uvek da se Noj prvo molimo i trazimo pomoc. <3
Dragana Maaß
Slava i hvala nasoj presvetoj Bogorodici Amin
Jelena Maksič
Slava Gospodu i svim svetim na pomoči.
Milica Stojiljković
SLAVA PRESVETOJ BOGOMAJCI AMIN
Nenad Nikolić
Slava Bogu i Presvetoj Bogorodici! Čestitam! :)
Tankosava Damjanovic
Divno je, oče, što objavljujete čuda Carice Nebeske pred Njenom čudotvornom ikonom Lepavinskom. To je izuzetno svedočenje, to je ž i preko potrebno kako za verujuće, tako i za one, koji se još uvek kolebaju
Tankosava Damjanovic
To je živa Reč, to je živi život, to je milost Božija i veliko zastupništvo Bogomajke. To je svedočenje kako i mi mali i grešni možemo preko svojih pastira i prezvitera Božijih, ako samo poverujemo i pomolimo se iskreno, doći do milosti Božije, do ozdravljenja duhovnog i telesnog. Koliko ste samo Vi, oče, molitava uzneli Bogomajci za sve one, koji su vas molili!? Koliko pouka, koliko muka...!? Hvala Gospodu i Bogomajci, i Vama, oče, za svu Ljubav koja se na nas izliva, a koja je za nas potpuno besplatna blagodat.
Jelena Petranovic
Slava Bogu, Majko Bozija Lepavinska, smiluj se i pomozi svim porodicama u istoj muci
Rajko Stankovic
prelepa ikona
Ljiljana Batricevic
Slava Bogu ,Majko Bozija Lepavinska pomiluj nas gresne i moli se BOgu. Hvala ti PRESVETA.


(ova tema ima 10280 poseta)

Pročitano: 12441 puta