МАНАСТИР ЛЕПАВИНА - СРПСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА

Presveta Bogorodica Lepavinska
NASLOVNA NOVO NA SAJTU GALERIJA RADIO BLAGOVESTI KONTAKT LATINICA
Krst
Krst
Krst
Manastir Lepavina

АКАТИСТ

ЧУДОТВОРНОЈ ИКОНИ МАЈКЕ БОЖЈЕ ЛЕПАВИНСКЕ

Krst
Manastir Lepavina

СЛУЖБА

ЧУДОТВОРНОЈ ИКОНИ МАЈКЕ БОЖЈЕ ЛЕПАВИНСКЕ

Manastir Lepavina

Baner

Погледајте који нам је рејтинг на Интернету?

Prva verzija sajta

Druga verzija sajta

Manastir Lepavina

ПРИРОДНЕ ЛЕПОТЕ СВЕТА

...Све си премудрошћу створио" (Пс.103,24)

Manastir Lepavina

РЕЗУЛТАТИ АНКЕТЕ О

РАДИО БЛАГОВЕСТИ

Manastir Lepavina

ВИЊЕТЕ И УКРАСНА СЛОВА

Manastir Lepavina

ВИЗАНТИЈСКЕ ИКОНЕ ФРЕСКЕ И ВИЊЕТЕ

Manastir Lepavina

РАЗГОВОР СА АРХИМАНДРИТОМ ГАВРИЛОМ О МОДЕРНИМ ТЕХНЛОГИЈАМА

Manastir Lepavina

КРОЗ МИСИОНАРСКИ РАД ОЦА ГАВРИЛА

Manastir Lepavina

РЕЛИГИЈЕ И ИНТЕРНЕТ

Manastir Lepavina

РАЗГОВОР АХРИМАНДРИТА ГАВРИЛА ВУЧКОВИЋА СА ПРИМ.ДР РАДЕТОМ КАЛАМАНДОМ

Manastir Lepavina

Manastir Lepavina

ВИРТУАЛНА ПОРОДИЦА АРХИМАНДРИТА ГАВРИЛА ВУЧКОВИЋА

Manastir Lepavina

МИКРО КЊИГА - ИНТЕРНЕТ КЊИЖАРА

Manastir Lepavina

ДУХОВНА ДЕЦА СВОМЕ ОЦУ ГАВРИЛУ ЛЕПАВИНСКОМ У ЧАСТ ПОЛА ВЕКА ЊЕГОВОГ ДУХОВНОГ ПОДВИГА

Manastir Lepavina

Manastir Lepavina

ПРЕКО ФЕЈСБУКА ДО ДУХОВНОСТИ

РАЗГОВОР СА РАДОМИРОМ ВУЧИЋЕМ

DIGITALNA TEHNOLOGIJA U MISIJI CRKVE

ДИГИТАЛНА ТЕХНОЛОГИЈА У МИСИЈИ ЦРКВЕ

Manastir Lepavina

ВЕБМАСТЕР НЕНАД БАДОВИНАЦ У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ РАДИЈА СЛОВОЉУБВЕ

Teleklik

ЕМИТОВАНА ТЕЛЕВИЗИЈСКА ЕМИСИЈА "ПОЗИТИВНО" СА ПРИЛОГОМ ОЦА ГАВРИЛА



У емисији Позитивно, која је емитована у четвртак, 4.октобра, у 15:35 часова на каналу ХТВ 1, приказан је прилог о мисионарском раду оца Гаврила на Интернету.

Прилог ХРТ-е у емисији "Позитивно" говори о архимандриту Гаврилу Вучковићу и његовој виртуелној парохији од 16000 верника. Отац Гаврило прича о свом мисионарском раду путем нових технологија , користећи их како би мисионарењем помогао многим душама, које у тој Интернет паучини захваљујући очевом безграничном труду проналазе речи љубави Христове .
Уредник и водитељ емисије Сања Кос-Бојанић

овде можете погледати прилог


КОМЕНТАРИ НА ЕМИСИЈУ "ПОЗИТИВНО" СА ФЕЈСБУК ПРОФИЛА ОЦА ГАВРИЛА

о.Гаврило
У емисији Позитивно, која је емитована у четвртак, 4.октобра, у 15:35 часова на каналу ХТВ 1, приказан је прилог о мисионарском раду оца Гаврила на Интернету.


Сања Кос-Бојанић Поштовани о. Гаврило,Хвала на јављању и на сусретљивости код данашњег снимања. Било је угодно и корисно. Надам се да ћете бити задовољни, а мој урадак можете погледати у четвртак 4. 10. у 15.35 на првом програму ХРТ-а. Емисија се и репризира, а уколико ипак нећете стићи погледати можете и преко интернетске странице ХРТ-а у емисијама на захтјев . Емисија се зове ПОЗИТИВНО.
Желим Вам свако добро и лијепо Вас поздрављам до нашег слиједећег сусрета.
С поштовањем,Сања Кос-Бојанић

Марио Рагуж Поштовани господине Вучковић!
Данас у 4.10.2012. у емисији Позитвно у 15.35 сати на ХРТ1 бит ће емитиран прилог о Вама и Ваше раду.Реприза је у суботу на ХРТ2 у 16.22 сати. Емисија има и на њеб страни ХРТ-а у емисијама на захтјев.
Поздрављам Вас и желим Вам пуно успјеха у раду!
Марио Рагуж, уредник емисије и уредник Религијског програма ХТВ-а

Радомир Вучић Да мислимо на повратника у Хрватску са Атоса из манастира Хиландара у Грчкој, оца Гаврила Вучковића, поручује се на почетку овог надасве необичног и увјерљивог телевизијског прилога. Непотписани новинар представља уводно оца Гаврила. Премда се то чини неконвенционалним, ипак је у медијском смислу сасвим дозвољен приступ и потпуно одговара медијском поимању и саме централне личности о којој је ријеч, оцу Гаврилу.
Уопште гледано нова емисија "Позитивно" Хрватске радиотелевизије је одлично обављен телевизијски посао и у овом колу. Гледалац одмах након поменутог уводног представљања добија кратак свеобухватан поглед на идилични амбијент манастира Лепавине и њену историју, управо у оној мјери да може потпуно да се унесе у телевизијску причу. Камера у оквиру цијелог овог прилога дјелује веома динамично, стапа се са гласом и појавом водитеља емисије, Сање Кос-Бојанић, у другом кадру приликом шетње са оцем Гаврилом на стази манастира Лепавине. То је предиван визуелни обрт, и сасвим логичан. Ту се сусрећемо са оцем Гаврилом, повратником, обновитељем манастира Лепавине, великим духовником са највећом парохијом, виртуелним мисионаром на глобалном плану, технолошки образованим свештеником, добрим учитељем, активним "фејсбуковцем", који, како сазнајемо и тумачимо, на основу унутрашње идејне живости, у стању је без проблема да креира облике своје духовне мисије и комуницира без граница са небројеним виртуелним пријатељима широм свијета. Управо идејно богатство, а уједно и духовна усредсређеност, отварају нам се као извор феномена оца Гаврила, тако да је сваки инструмент ту у мисионарској функцији, било да је ријеч о материјалним артефактима приказаним у прилогу око оца Гаврила, манастирском цвијећу, мултилингвалном концепту манастирског сајта, инструментима модерне технологије, или елементарним стварима као што је вода.
Ипак, најважније је да сазнајемо чему уопште мисија! Ради се о помоћи човјеку. Суштина цијеле духовне мисије и овог прилога је помоћ човјеку, који се јавља оцу Гаврилу. Заиста, овај прилог нам укратко објашњава суштину вјерске и црквене улоге данас, као и у сваком времену. Отац Гаврило, предан древном духовном животу долазећи из самог срца Свете Горе у један предивни амбијент Хрватске и спајајући свој рад са вриједностима модерног човјека, с лакоћом премоштава наводни вјековни дисконтинуитет између, како многи неупућени критичари знају рећи, "вјерске антике" и вриједности глобалног човјека. Он уједно свједочи да вјерски принцип, иако древан, није искључив, чак напротив, наслућујемо да је он темељ и овог данашњег свијета.
Сања Кос-Бојанић, аутор прилога и водитељ емисије, на крају овог телевизијског представљања, у коме није само водитељ са стране, већ и актер приче, завршава ријечима: "Виртуални пријатељи су постали прави, а Јеванђеље је пронашло нови пут.", а цијели свијет може бити и у чаши воде. Или у једном погледу. То нам показује задњи кадар. Заиста, велика хвала Сањи Кос-Бојанић, ауторки прилога, господину Хрвоју Повијачу, сниматељу живог погледа, и непотписаном говорнику на почетку.

Љиљана Синдјелиц Николиц Помаже Бог Оче Гаврило, благословите! Гледала сам емисију на ХРТ, одлична је, тако сте лепо причали, баш је импозантан број који поменусте ваших фејсбук поштовалаца. Добро рекосте како се ваша парохија стално проширује. Како је уређен манастир лепо, има пуно цвећа и добра је идеја да новинарка попије и чашу воде са извора. На тренутак сам била у манастиру Лепавина. Штета, што наша, РТС не направи такву репортажу, као да сте преко света а не ту, надомак Београда.
Свако Вам добро од Господа Оче, с. Љиљана


Бојана Србљак Помаже Бог, оче благословите.
Желим само да Вам кажем да је кратка репортажа ХР телевизије била одлична, са радошћу смо је Владимир и ја одгледали.
Ви сте лепо говорили, а снимци који су допунили Ваше кратко излагање о мисионарском раду гледаоцима су у потпуности дочарали лепоту храма, конака, извора, манастирског дворишта...
Радост се препознала на лицима, Вашем и новинаркином. И ми који смо били покрај малих екрана осетили смо је и примили је у своју душу. Баш као да смо били ту, у манастиру Лепавини...Хвала Вам на томе.
Свако добро. сестра Бојана

Танкосава Дамјановиц - ЧАША ВОДЕ СА ИЗВОРА
Помаже Бог, оче, благословите!
На крају ове, по свему изузетне, лепе и Богонадахнуте емисије, предивна водитељка ХРТ, госпођа Сања-Кос Бојанић, попи чашу воде са лековитог и чудотворног извора Богомајке Лепавинске. Али, и ми, заједно са њом, одгледавши ову емисију, пописмо чушу духовне воде са извора Живе Воде, светиње Лепавинске.

Ја нећу да пишем о техничким квалитетима ове емисије, нити о технологији као мултимедијалном производу планетарног достигнућа, које човечанство употребљава у многе сврхе, а које је овде послужило да сва ова лепота преко људи, сведока Речи Божије, дође до наших очију и срца.

Ја желим да пишем зашто ову емисију сматрам изузетном?

Сви ми, који нешто кажемо или учинимо, желимо да призведемо најбољи могући ефекат, иначе не бисмо ни чинили, ни причали. Знајући да ће ову емисију видети цела парохија оца Гаврила, а и шире, сви гледаоци Првог програма ХРТ, озбиљност теме емисије, коју бисмо могли да назовемо "Ширење Речи Божије", одвија се у једном хришћанском духу, где се између Архимандрита оца Гаврила и водитељке осећа једна интеракција Божанске љубави, која је потребна сваком створу на овој планети земљи. Водитељка са пуно љубави, али, изузетно професионално, из вероватно много дуже снимљеног разговора са оцем Гаврилом, слаже прекрасан мозаик једне духовне приче, која никога не оставља равнодушним.

Између осталог, овде сазнајемо како се људи јављају оцу Гаврилу, а то значи да могу да се јаве и другим духовницима, ма где да се налазе, и у најтежим тренуцима свог живота, тражећи сламку спасења за своју душу. А отац на то каже: "А ја после тог разговора размишљам - шта ли ће бити с њим, и, чекам да ми се јави..." Значи, отац почиње да се моли за ту измучену душу... Тај човек се, значи, обратио Богу и стекао молитвеника...Емисија, дакле, шаље јасну поруку - "јављајте се, људи, имате коме... Не мучите се! Сами не можете кроз ову лавину палог морала! Слаби сте! Потражите презвитере Божије и предајте душу своју Господу. И, Он ће помоћи". Чини ми се да управо ову поруку носи ова емисија, пре свега.

А зашто ову емисију сматрам лепом? Отац Гаврило и водитељка уз диван духовни разговор, крећу се кроз емисију као кроз Рајска насеља. Отац се увек прво обраћа Богородици Лепавинској за благослов, и онда тече прича кроз време и простор... А онда, из руке Архимандрита - чаша воде са извора. Какав благослов!

Слава Теби, Господе!

Гордана Маринковиц
Прилог је предиван !!!!!!!Нас отац Гаврило јединствен ,нека му Бог да дуги вијек ,да помазе и моли Бога за нас гресне!!!!!
Стаменко Мијатовић
Прилог је урађен врло професионално , за кратко вријеме прилога је наведена срж очевог мисионарског рада а цијели прилог је проткан искреном жељом и љубављу новинарке да тај труд пренесе гледаоцима што је по мом скромном мишљењу и успијела.
Драгана Берак
Супер прилог оце! Кратак прилог,али је све рецено !
Љуба Малесевиц
Мало ријеци али пуно рецено, да нам зивис јос дуго Оце Гаврило.
Александар Аца
Много лепо, заиста је и водитељка лепо испратила прилог, кратко али ефектно. А Манастир је диван, парце неба на земљи.
Миланка Пандуревиц
Кратки прилог који много казе ......
Лана Васовиц
Сам назив емисије -„ПОЗИТИВНО“- у потпуности одговара атмосфери која зрачи са овог снимка. Моја прва импресија је топлина и гостопримљивст која се осјећа из сваке ријечи и погледа о. Гаврила. Неко је рекао “гостољубивост спаде у тајну праве људскости”. Осмјех који г-ђа Сања не скида са лица за све вријеме трајања ове емисије, само ми то потврђује. “Ја имам највећу парохију”, каже Отац, “радећи путем интернет, спашавам живот неком. Јављају се људи са помисли на самоубиство, а ја кад прекинем везу, мислим о њему, шта ће бити и чекам да ми се поново јави...”Мили наш Отац, колико љубави,молитве, труда и рада улаже за нас. Пратећи људе на овај начин како је о. Гаврило изабрао, на путевима њиховог живота, кад их, као што то он чини: волиш и слушаш и чујеш њихову најдубљу невољу, тада сав његов рад и изговорене ријечи цвјетају као цвијеће око лепавинског манастира и кријепе као вода са лепавинског извора коју Отац на крају емисије пружа госпођи Сањи .
Бранка Крнета
На многаја љета оце Гаврило и свако добро од Господа вама , братији и свима. Гледам овај диван прилог и сетим се како је лепо тамо и била сам и ако Бог да отицу поново јер рецима се не мозе описати осецај који је када си у Светињи . Слава Богу и хвала за све .
Ненад Бадовинац
Када сам сазнао да ће очев телевизијски прилог трајати само три минуте, било ми је немогуће схватити на који начин ће новинарка успети у разговору са оцем пренети гледаоцима поруку опширног очевог интернет мисионарског деловања. Гледајући прилог који је по свом обиму смештен у врло кратко време, приметио сам да је отац са својом способношћу квалитетног разговора са медијима успео презентовати свој свакодневни ангажман у православном интернет мисионарењу. Тако је успешно у овом кратком прилогу гледатељима пренешена чињеница да је манастир Лепавина извор чудотворних исцељења уз молитве оца Гаврила пред иконом Пресвете Богородице Лепавинске, као и представљање чињенице да је отац својим проактивним идејама у сфери интернет мисионарења успео Богородицу Лепавинску представити целом Хришћанском свету.
Мијона Јел
Помаже Бог, прилог је фантастичан. Одгледала сам га преко линка и потпуно сам изненађена како је могуће да се толико доброг и топлог слије у срце за само три минута. Још увек сам под утиском. Господ Вас поживео оче Гаврило. Милена
Саша Лазић
Иначе, телевизор се сматра кутијом помало злом у нашем хришћанском свијету и по учењу наших стараца, али ево, има начина да се и та кутија бар на три минуте оплемени светињом, да из ње засија истинско свијетло непролазно, да се озаре душе које су у незнању и познању истине, у три минуте ове и три сата је стало, ако се уопће може временом граничит призор оца пред Чудотворном Иконом Пресвете Богородице Лепавинске, отац на целебном извору гдје напаја жедну душу и напокон отац пред рачуналом са мисијом у свијет...ето како три минуте могу пружит много..Хвала ХРТ-у на труду да пренесу јавно оно што у бити и није тајно само да се покуца!!
Натаса Илиц Миловац
И на овој фотографији лик Оца Гаврила светли дивном светлосцу, а водитељка на лицу има сирок и радостан осмех који говори да се и она огрејала на светлости Оца Гаврила, ојацала на снази и љубави Мајке Бозје Лепавинске и напила Зиве воде са извора Манастира Лепавине. Кратко али све рецено. Хвала Оце.


о.Гаврило
У емисији Позитивно, која ће се на Хрватској телевизији емитовати у четвртак, 4.октобра, у 15:35 часова, биће приказан прилог о мисионарском раду оца Гаврила на Интернету.
Линк: http://www.hrt.hr/index.php?id=hrt-prikazuje-clanak&tx_ttnews%5Btt_news%5D=180632&tx_ttnews%5BbackPid%5D=850&cHash=137da94eeb
Мирјана Милутиновиц
ХВАЛА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ ЛАПАВИНСКЕ МАЈКЕ НАСЕ-------ПОМАЗЕ БОГ ОЦЕ.СВА САМ ПРЕСРЕТНА.СМЕМ ЛИ ОЦЕ ДА ПОДЕЛИМ ДАБИ И ДРУГИ ВИДЕЛИ ДА И ОНИ ГЛЕДАЈУ-ХВАЛА ОЦЕ
о.Гаврило
Узиво емитовање ХТВ 1: http://htv1.hrt.hr/мозете поделити линк
НемањаиДанијела Младеновиц
Божја Љубав је свеобухватна, али сте Ви, Оче, засијали као право злато, својим ликом, међу другим саговорницима у емисији. Тихи глас Јагњета Божјег, кроз нашег Оца Гаврила, поручује нам: Љубимо једни друге, да бисмо једнодушно исповедали Оца и Сина и Светога Духа...и "По љубави ћу познати да сте ученици моји..." Драго ми је да сам Вас видела, па макар и на овај начин.
Саша Лазић
Многи у Хрватској још незнају за Светињу коју Хрватска у себи посједује, Светиња манастира Лепавине коју је наш отац Гаврило попут Феникса дигао из " пепела " уз помоћ Божију и Пресвете Богородице Лепавинске...управо овакве емисије омогућују сазнање о "скривеном" благу у удолинама Лепавинским коју води о. Гаврило са својим послушним овчицама...
Славица Боско Миловановиц
Предиван је манастир ја сам једном била , и вољела бих поново отици , ако бог да и Пресвета Богородица Лепавинска ...


Синиса Марковиц
хвала на обавјештењу да гледамо сви у Мљечаници.
Весна Јовановиц
Хвала за обавештење, оче!
Трубарац Бранко
хвала оче за дивну обавијест
Роберт Курбаша
погледах прилог :) јако лијепо..зг поздрав!
Горан Стојановски
стета сто порано не се вклуцив, а ке има ли реприза?

Дарко Грубић ПРИЈАВЉУЈЕМ - ГЛЕДАНО - штета што је тако кратко а имао би отац Гаврило много тога рећи


НемањаиДанијела Младеновиц Обзиром да имам јаку жељу да одем код Оца, мени је овај кратак инсерт, помогао да га "сретнем" и видим, и његов светли лик , кроз који благодат и Љубав Божја просијавају, учврстим у свом животу. На многаја љета.


Јован Хрњаковиц О како је ово лепо храни душу, Вритуелни пријатељи су постали прави, то је права реч ... јер је доживљавам у пуном смислу речи. Слава Богу лепо изгледате оче, Бог вам дао здравље да вршите своје мисионарско послушање.


Мирјана Јовициц Благодарим о.Гаврило, било је велико задовољство и радост послушати ову емисију, кратку, али са довољно информација да се сазна: ко, где, шта, како и зашто то ради...Колико васпитно-образовних установа са мноштвом запослених може да премаши у резултатима рада појединац - један, једини човек, захваљујући личном ентузијазму у послушању"Идите и проповедајте Јеванђеље по целом свету.", применом најсавременијих средстава масовне и личне комуникације.На сваком кораку се види и ниво културе живљења, како у самој светињи, тако и у животном простору који јој припада.


Весна Јовановиц Помаже Бог. оче Гаврило, благословите! Дивно! Тако кратка репортажа, али све обухваћено - у само неколико минута испричано толико тога. Имате право, Ви имате највећу парохиију. Са целе земаљске кугле се јављају "изгубљене овчице" које траже глас свог духовног пастира да би могле да се врате на прави пут. Сигурно да Вам није ни мало лако када дајете савете онима који су у проблемима и када, како кажете, чекате када ће поново да се јаве. Као сваки прави брижни родитељ који брине о својој деци. Господ Вас је обдарио многим талантима и Ви их умножавате свакодневно Вашим неуморним трудом и радом на свим пољима која Вам Господ дарива. Свакако није нимало једноставно и лако провести пола века у времену у манастиру. Ваш пут је Господ тако одредио, а Ви као верни слуга прихватате и благодарите Богу за све. Имате стрпљења и трпљења према свему и свакоме. После боравка на Светој Гори ви долазите у манастир Лепавину да обновите запустелу светињу која треба да добије поново свој прави сјај јер је, управо, овде Пресвета Мати Божија лепавинска, заступница читавог људског рода испрад које треба да стоји, заиста, неко достојан - да јој служи и да јој се обраћа молитвено, као што то Ви чините, драги оче, за све нас. И као што псалмопевац каже: "Благословен који долази у име Господње" - тако Ви, од Бога одабрани, дођосте овде у ову светињу да му служите, служећи Његовој Светој Мајци која, опет брине и служи свима нама. Хвала Вам, драги оче Гаврило, хвала Богу да Вам даје снаге и моћи да издржите све ово што радите и умножавате таланте своје. Награда ће уследити у Царству Небеском. Слава и хвала Богу миломе на свему!

Мира Лолић Мочевић Помазе Бог,оце Гаврило
Одгледала сам прилог, јако је добар и професионално урадјен.Кратко и јасно

Прочитано: 36642 пута

Krst
Njegovo Visokopreosvestenstvo Mitropolit G. Porfirije

Његово Високопреосвештенство Митрополит Г. Порфирије

Otac Gavrilo

БИОГРАФИЈА ОЦА ГАВРИЛА

Manastirski Casopis PDF

МАНАСТИРСКИ
ЧАСОПИС - PDF

Manastir Lepavina

Manastir Lepavina

Manastir Lepavina

Manastir Lepavina

МАЊИНСКИ МОЗАИК: ИКОНОГРАФСКИ СПОМЕНИЦИ ЛЕПАВИНСКИ

ARHIMANDRIT GAVRILO U EMISIJI POZITIVNO NA HRT

АРХИМАНДРИТ ГАВРИЛО У ЕМИСИЈИ "ПОЗИТИВНО" НА ХРТ

Manastir Lepavina

ПРИЛОГ О ИНТЕРНЕТ МИСИОНАРЕЊУ

АРХИМАНДРИТА ГАВРИЛА ВУЧКОВИЋА У ЕМИСИЈИ "ДУХОВНИ МОСТОВИ" НА БХТВ

Manastir Lepavina

МИТРОПОЛИТ ЈОВАН О МИСИОНАРЕЊУ СА НОВИМ ТЕХНОЛОГИЈАМА У ЕМИСИЈИ "ИСКРЕ ПРАВОСЛАВЉА" РТРС

Manastir Lepavina

ПОСНА ЈЕЛА ПО ИЗБОРУ О. ГАВРИЛА
"Христе Боже, благослови јело и пиће слугу Твојих..."

Manastir Lepavina

ORTHODOX MISSION
ПРАВОСЛАВНА МИСИЈА

Manastir Lepavina

РЕЦЕПТИ ЗДРАВЕ И
ЛЕКОВИТЕ ХРАНЕ

Manastir Lepavina

МАЊИНСКИ МОЗАИК

ЧУДЕСНА ИСЦЈЕЉЕЊА

Manastir Lepavina

МАНАСТИРСКО ЦВЕЋЕ

ИЗ ФОТО ОБЈЕКТИВА ЈЕРОЂАКОНА ВАСИЛИЈА

Manastir Lepavina

РЕПОРТАЖА О МАНАСТИРУ ЛЕПАВИНИ

О ЧУДЕСНИМ ИСЦЕЛЕЊИМА

Manastir Lepavina

ПРЕЗЕНТАЦИЈА КЊИГЕ "ДУХОВНИ РАЗГОВОРИ-књига друга" Архимандрита Гаврила (Вучковића)

НА РАДИЈУ СЛОВОЉУБВЕ

Manastir Lepavina

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈА "ДУХОВНИ РАЗГОВОРИ - КЊИГА ДРУГА"

АРХИМАНДРИТА ГАВРИЛА (ВУЧКОВИЋА)

Manastir Lepavina

СПЦ ХОЛАНДИЈА

ЕПАРХИЈА ЗАПАДНОЕВРОПСКА

Manastir Lepavina

РАДИО СЛОВО ЉУБВЕ

РАДМИЛА МИШЕВ О ПОЛА ВЕКА ДУХОВНОГ ПОДВИГА ОЦА ГАВРИЛА

Manastir Lepavina

Manastir Lepavina

Manastir Lepavina

ПРЕЗЕНТАЦИЈА КЊИГЕ ДУХОВНИ РАЗГОВОРИ

РАЗГОВОР СА РАДОМИРОМ ВУЧИЋЕМ

Manastir Lepavina

КЛЕСАРСКА РАДИОНИЦА АГИАЗМА

SATELITSKA KARTA I VREMENSKA PROGNOZA

САТЕЛИТСКА КАРТА И ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

Ekologija i Medicina

ЕКОЛОГИЈА И МЕДИЦИНА